RSS
saye ni simple jer tp complicated gak nak pham...hahaha lau kat umah,saye da mcm adik bongsu pdahal sulung kot hey,adik2ku jgan buli akak korang ni cam tu lah... lau ngan budak bucuk pon slalu kne buli pnat gak blaja ni,tp lau saye da grad nt, nk keje kuat2,,, 4 my parents gak n budak bucuk yg jahat <3.... my bff,korang special kot.. thanxzzz sokmo ad 4 me (dak baik ni) hahahaha...:P

About Me

My photo
simple,kdang cerewet gak kot, kuat bebel...budak bucuk ta suke blek saye membebel.. juz dak ucuk knal saye yg sbnarnya.

Thursday, June 2, 2011

cinta

ak syg gler2 kat azlan nawi,
buah hati ak sampai ble2....
wlau aper jadi,ak tetap akan syg die smpai  ble2
ingat mudah2 ker?
kau dtg dalam hidup ak,
kau bagi cnta kau,
kau kata kau syg kat ak'
da mcam2 kte lalui,
suka duka
time ak suka,time ak menangis,
time ak mrajuk,time kau jgak merajuk
kdang lawak1 kau,watkan ak gelak
kdang2 teguran kau wat ak terasa
dan kdang2 ak sndiri yg membebel kat kau
fuul of story
kau dtg dlam hdup ak dulu
kau dtang ngan pnuh senyuman,
ak tak rase kau boleh pergi dari hdup ak
ngan snyuman jugak
kau takleh tipu prasaan kau
andai kau yg dulu ta penah wat ak rase kesorangan melaui hdup ak
kau yg watkan ak rase ak sntiasa ada yang kesah,
sedangkan kau menjalani hdup kau pnuh kuat
untuk wat ak lbh kuat dari dulu
andai pnuh slah ak,ak akn ubah
ak taknak pergi dari hdup kau
sebab ak jer yg leh jaga kau
ak syg gle kat kau azlan nawi...
sumpah!!!!!!!!

1 comments:

nur faTihaH hAfiZha said...

amboi...kamu..hikhik...sy dtg...jenguk kamu...=)

Post a Comment

 
Copyright aida saari 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul . Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template